Pályázatok

SZÉCHENYI 2020

 

 

 

 

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM
ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT.

 

EGERVÁRI TRANS SZÁLLÍTÁSI ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI
KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

ESZKÖZFEJLESZTÉSI BERUHÁZÁS
AZ EGERVÁRI TRANS KFT-NÉL

 

VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:

27,99 MILLIÓ FORINT

 

A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-1.2.8-20-2020-01864

this really is designed with useful and sophisticated capabilities who sells the best https://www.hu-watchesbuy.com/ continuously improve the superb the watchmaking industry custom.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL ÚJ JÁRMŰJAVÍTÓ CSARNOK JÖTT LÉTRE AJKÁN

2014. MÁRCIUS 10.

Egervári Trans Szállítási és Szállítmányozási Kft. 20 055 000 forint uniós támogatást nyert a „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A KDOP-1.1.1C-12-2013-0017 számú „Telephely fejlesztés az Egervári Trans Kft. ajkai telephelyén” című pályázatán, a 40 110 000 forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból egy járműjavító és karbantartó, átvizsgáló csarnok épült, valamint a projekt keretében új munkahelyeket is létesítettek.

 

Az ajkai 1996-ban alakult Egervári Trans Kft. a közúti szállítmányozás területén komplex tevékenységet végez. Főbb profiljai a szállítmányozáson kívül a vámügynöki szolgáltatások nyújtása, a szervizelés és a raktározás.

Mivel a cég bővítette és a jövőben is bővíteni, modernizálni kívánja gépjárműparkját, ezért szükségessé vált egy új, kifejezetten a gépjárműszerelésnek helyet biztosító csarnok megépítése. A projekt keretében 328 m2 járműjavító csarnok került felépítésre.

Az új járműjavító csarnokban a saját gépjármű parkjuk szerelése mellett HUAGOU Einweg E-zigarette 6600 Züge a jövőben üzletszerűen foglalkozhatnak elsősorban nagyméretű gépjárművek (teherautók, kamionok) javításával is.

A telephelyépület létesítésével egy új járműjavítási üzletággal bővült a vállalkozás profilja

A beruházással a fenntartási időszak végére 3 új munkahelyet tudnak létrehozni.

Egervári Trans Kft.
Cím: 8400 Ajka, Timföldgyári út 3
E-mail: egervari@vnet.hu
Honlap: www.egervaritrans.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu